Dis lekker as 'n ligte aandete, saam met middagkoffie of as 'n sout versnapering by 'n onthaal.
250 g Botter of Margarien
250 g gerasperde Cheddar Kaas
250 g koekmeelblom
2 ml Sout
Knypie rooipeper
350 g gevlokte, gerookte Snoek
3 hard gekookte eiers, fyn gekap
50 g gerasperde cheddar-kaas
klontjies botter of margarien
250 ml Melk
1 rou eier
15 ml Worchester sous
Metode:
Meng botter en kaas. Voeg meel, sout en rooipeper by en meng deeglik. rol dun uit en voer 'n middelslag-tert bak daarmee uit. Sny rand netjies. Skep snoek in kors. Strooi gekapte eiers bo-oor. Klits melk, eier en Worchester sous saam en gooi bo-oor. Bak 30 minute by 180° Celcuis. Dien warm of koud op.