My Volk
Die Trekpad van 'n Nasie

Snoektert

Dis lekker as 'n ligte aandete, saam met middagkoffie of as 'n sout versnapering by 'n onthaal.

250           g                Botter of Margarien
250           g                gerasperde Cheddar Kaas
250           g                koekmeelblom
2               ml               Sout
Knypie rooipeper
350           g                 gevlokte, gerookte Snoek
3                                  hard gekookte eiers, fyn gekap
50             g                 gerasperde cheddar-kaas
klontjies botter of margarien
250           ml               Melk
1                                  rou eier
15             ml               Worchester sous

Metode:

Meng botter en kaas. Voeg meel, sout en rooipeper by en meng deeglik. rol dun uit en voer 'n middelslag-tert bak daarmee uit. Sny rand netjies. Skep snoek in kors. Strooi gekapte eiers bo-oor. Klits melk, eier en Worchester sous saam en gooi bo-oor. Bak 30 minute by 180° Celcuis. Dien warm of koud op.

 


 
 
 
 
Mail
Call